L'Ajuntament de Meliana té cedits els terrenys des del 2001

Jueves, 17 Noviembre 2016 09:45 Escrito por  Publicado en Meliana Visto 1131 veces

Esta setmana, Meliana ha rebut la visita del secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, per a abordar el trasllat de les oficines del Servef a una nova ubicació a la mateixa localitat, concretament als terrenys que l’Ajuntament fa anys que té cedits a este organisme de la Generalitat.

Com explica el regidor de Foment Econòmic i Foment de l’Ocupació, Joan Orts, “des de l’inici de la legislatura que estem mirant d’impulsar la construcció d’un nou edifici per a les oficines del Servef i que, alhora, permeta la ubicació dels servicis municipals dedicats a l’impuls econòmic i de l’ocupació locals”. De fet, és un tema que ja es va abordar amb motiu de la visita a Meliana del conseller Rafael Climent durant la inauguració de l’edició de FIMEL del 2015, i que es va anar concretant amb la directora general d’Ocupació, Rocío Briones.

Ara, amb motiu de la publicació el maig passat de les bases per a subvencionar la renovació de les oficines del Servici Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), que a Meliana coexistixen amb les del Servef, s’està treballant la possibilitat de fer una actuació integrada. Així, el responsable municipal indica que “la intenció és poder generar un espai modern i adaptat a les noves necessitats de formació, d’assessorament o de foment de l’emprenedoria en els diferents àmbits de l’administració”.

Amb esta finalitat, l’Ajuntament de Meliana ja té cedits uns terrenys municipals des del 2001, que han anat canviant d’ubicació fins a l’actual, al carrer Salvador Giner, integrats a la zona verda del jardí del Túria. En paraules d’Orts, “esta ubicació oferix diferents avantatges, com ara estar molt a prop de l’estació del metro, a uns 300 metres; també molt ben comunicada amb el futur Anell Verd, la via verda metropolitana que passaria per la porta de les futures oficines; la ubicació a escassos metres del polígon de servicis del municipi, amb espai suficient també per a aparcar; i, com a valor afegit, la seua integració en una zona verda”.

En la reunió, en què, a més del secretari autonòmic, hi eren presents l’alcalde Josep Riera, el subdirector general del Servef, Mario Mollà, el director de l’oficina de Meliana, Benjamí Aracil, el regidor Joan Orts i la regidora Susana Marín, ha servit també per a tractar altres temes i projectes vinculats a l’ocupació i l’economia locals, tant aquells que s’estan impulsant des de la Generalitat com les propostes i actuacions iniciades per l’Ajuntament. Durant la jornada, es van visitar tant les oficines actuals del Servef com el solar per a la futura ubicació. 

 

Informa Nou Horta. Meliana