Obres d’accessibilitat a la via pública en Meliana

Jueves, 15 Diciembre 2016 15:03 Escrito por  Publicado en Meliana Visto 915 veces
Valora la noticia
(0 votos)
Carrer Tomàs Trénor Carrer Tomàs Trénor

Dins del desplegament del pla d’accessibilitat a la via pública elaborat per l’Ajuntament de Meliana, s’està realitzant una actuació per un dels eixos més transitats pels vianants, concretament des de la plaça Major fins a l’entrada de l’Avinguda Santa Maria des de la CV-300, passant pels carrers Tomàs Trénor i Lledoner.

Com explica l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, “la idea és anar actuant en itineraris que donen una continuïtat accessible a llocs de molta concurrència pública”. En este itinerari, a més de la plaça Major on es troba l’Ajuntament i el centre urbà amb altres servicis com l’església, també hi ha l’accés a l’estació del metro o l’accés a la plaça Nolla. També incidix en una part important de la zona comercial de Meliana.

Respecte de l’accés a la plaça Nolla, on s’ubica el mercat municipal, el màxim responsable municipal incidix en el fet que “es fa una actuació important de millora de l’accessibilitat, tant a les voreres com al passeig d’accés a la plaça. Cal tindre en compte que és un lloc molt concorregut, sobretot els dijous, dia de mercat amb molta gent major i gent amb els carrets de la compra”. L’actuació també inclou una millora del tram de vorera del c/ Tomàs Trénor.

L’actuació suposa una inversió de 56.156,10 € finançada amb fons propis de l’Ajuntament.

 

Informa Nou Horta. Meliana