L'Ajuntament de Meliana rehabilita les piscines municipals

Jueves, 18 Mayo 2017 10:25 Escrito por  Publicado en Meliana Visto 850 veces

L’Ajuntament de Meliana està realitzant la rehabilitació de les tres piscines municipals d’estiu. En esta actuació concreta, s’està substituint tot el paviment de cobrició dels gots de les piscines, de tessel·la ceràmica o ‘gressite’, per un de nou. El total de la inversió serà de 34.646,54 € que està executant l’empresa Socoval.

Segons la regidora d’Esports, Esther Garcia “esta actuació era necessària ja que les tessel·les s’estaven desenganxant de manera nombrosa pel desgast del temps i l’acció dels productes de manteniment de l’aigua. Com a conseqüència d’això, també havia augmentat el perill de talls i ferides”. No s’havia actuat d’esta manera en les piscines des que es van construir l’any 1984, ja que fins ara totes les actuacions realitzades havien sigut parcials.

Ara, es posarà tessel·les ceràmiques especials, un producte d’última generació en forma d’’ela’ i, amb això, s’adequaran també els gots a la normativa actual de la Generalitat Valenciana.

Les obres estan programades perquè estiguen acabades abans de la temporada oficial de la piscina, que començarà el 22 de juny i finalitzarà el 3 de setembre. La responsable explica que “amb esta finalitat, també s’està realitzant ja el procés d’adjudicació del servici de vigilància i socorrisme per a les piscines”. Estes actuacions s’aprofitaran també per a fer algunes millores en els espais i servicis relacionats amb les piscines municipals, com ara la ubicació de més taules i més ombratge en la zona de pícnic.

Finalment, Garcia incidix que “esta és una de les actuacions importants de les programades dins de la planificació de la Regidoria d’Esports i del govern municipal en la millora de les instal·lacions del poliesportiu”. Així, esta a punt de licitar-se la construcció del pavelló cobert multiusos i també està previst actuar en les pistes poliesportives que es compartixen amb el CEIP El Crist.

 

Informa Nou Horta. Meliana