Paterna torna a obrir 24 hores la Biblioteca de la Cova Gran

Jueves, 12 Mayo 2016 09:41 Escrito por  Publicado en Paterna Visto 442 veces
Valora la noticia
(0 votos)
Biblioteca La Cova Gran de Paterna Biblioteca La Cova Gran de Paterna

Per a ajudar als estudiants paterners a preparar els seus exàmens de final de curs, la biblioteca de la Cova Gran de Paterna estarà oberta 24 hores des del pròxim 16 de maig al 8 de juliol.

Tal com ve fent l'actual equip de govern des que va accedir a l'Alcaldia, davant la proximitat de la temporada d'exàmens, amplien l'horari de la biblioteca de referència del poble per a oferir als joves l'oportunitat d'utilitzar les seues sales d'estudi de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge.

"Aquesta és la tercera vegada que oferim aquest servei", ha recordat la regidora de Tradicions, Cultura I Foc, Paqui Periche, qui ha destacat l'excel·lent acolliment que té aquest horari entre la població estudiantil, amb una afluència setmanal de centenars de joves i que, en l'última obertura extraordinària del 21 de desembre al 29 de gener, va rebre a 12.320 persones, arribant a aconseguir els 633 usuaris el 22 de gener.

Així mateix, la regidora ha indicat que, amb tres sales d'estudi, la biblioteca està perfectament equipada per a atendre les necessitats d'estudi dels joves i ha precisat que "el servei es reforça amb el personal de consergeria necessari per a atendre de manera permanent l'afluència d'usuaris".

"Recentment hem millorat la connexió i cobertura Wi-Fi tant d'aquesta biblioteca com de les Agències de Lectura de Campament, La Coma i Terramelar perquè els usuaris puguen disposar d'accés gratuït a Internet des de qualsevol punt d'aquestes instal·lacions públiques", ha assenyalat la regidora.

 

Informa Nou Horta. Paterna