L'Ajuntament de Paterna i el CF Casas Verdes organitzen l'IV Campus de Futbol Barri de la Coma

Martes, 22 Junio 2021 16:13 Escrito por  Publicado en Paterna Visto 21 veces
Valora la noticia
(0 votos)

L’Ajuntament de Paterna i el C.F. Cases Verdes organitzen, per cinqué any consecutiu, l’IV Campus de Futbol Barri de la Coma per a impulsar la integració social dels i les menors d’aquest barri.

 

Així ho ha explicat la regidora d’Inclusió Social i Polítiques d’Igualtat, Isabel Segura, que ha precisat que “en aquest campus, els/as joves de la Coma podran gaudir d’entrenaments i jocs per a desenvolupar habilitats com el treball en equip, la companyonia, el respecte i la solidaritat”.

 

El Campus, que serà gratuït per a els/les participants, se celebrarà del 5 al 9 de juliol en horari de 9 a 14 hores en el camp de futbol de la Coma.

 

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament ha cedit les instal·lacions mentre que des de la d’Inclusió Social es faran càrrec dels monitors del material necessari per a la realització de les activitats previstes.

 

El tinent alcalde de Modernització i Cultura de l’Esforç, José Manuel Mora, ha destacat que “any rere any col·laborem amb el CF Casas Verdes per a posar en marxa aquesta iniciativa que suposa oferir una alternativa esportiva als xiquets i xiquetes del barri, impulsant la seua integració social i permetent que gaudisquen dels valors de l’esport”.

 

El Campus, que comptarà amb la participació de Pepe Claramunt, ex jugador del València CF, està dirigit a 45 joves d’entre 9 i 14 anys, i els interessats poden inscriure’s a través del telèfon 678 877 562.

 

Informa Nou Horta. Paterna