Utilització de matèria primera renovable a l'empresa paperera Ecker de Beniparrell

Viernes, 17 Junio 2016 10:19 Escrito por  Publicado en Beniparrell Visto 1305 veces
Valora la noticia
(0 votos)
El conseller durant la visita a l’empresa El conseller durant la visita a l’empresa

El Conseller d’Economia Sostenible, SectorsProductius, Comerç i Treball, Rafa Climent, va visitar l'empresa de paperera Ecker a Beniparell, destacant la seua aposta per la matèria primera renovable i per la cogeneració que permet obtenir importants estalvis d'energia.

Climent va explicar que "aquest tipus d'empreses són un clar exemple del nou model productiu, buscant l'eficiència màxima dels nostres recursos dins d'una economia sostenible".

L’empresa Ecker fabrica productes destinats a la indústria de l’embalatge, íntegrament de cartró. En aquest sentit, el conseller ha destacat que “el fet que l’empresa utilitze com a única matèria primera el paper reciclat, suposa que tones de paper són reciclades, es poden valoritzar i no acabar en abocadors”.

A més, des del punt de vista energètic, també ha ressaltat la cogeneració com un sistema de producció de calor i electricitat d’alta eficiència energètica que té una especial importància per la seua contribució a la millora de l’eficiència energètica i a l’autosuficiència en generació elèctrica.

 

Informa Nou Horta. Beniparrell