Manises celebra una jornada de portes obertes en tallers ceràmics

Martes, 05 Abril 2016 09:20 Escrito por  Publicado en Manises Visto 389 veces
Membres de la corporació municipal i visitants Membres de la corporació municipal i visitants

El 2 d’abril i coincidint amb els dies Europeus de l’Artesania es va realitzar una jornada de portes obertes a tres dels tallers ceràmics més import va organitzar aquestes jornades de portes obertes en col·laboració amb la Regidoria de Promoció de la Ceràmica de l’Ajuntament de Manises com antesala a la tradicional Festa de la Ceràmica 2016 que tindrà lloc al mes de juliol.

Els tallers que van participar en aquesta activitat van ser: Ceràmiques Pepe Royo, AVEC-Gremi, Arturo Mora: la ceràmica de reflex metàl·lic. Van existir dos modalitats per visitar aquests tallers; d’una banda, es va realitzar un recorregut guiat que va començar a les 10:30 hores a l’oficina de Turisme de Manises situada a l’avinguda dels Tramvies, 22. D’altra, es va realitzar la visita per lliure a les instal·lacions anomenades abans durant el matí del dissabte en horari de 10:30 hores a 13:00 hores.

Ceràmica tradicional, ceràmica de reflex metàl·lic, diverses tècniques ceràmiques, terrisseria amb torn, flors de porcellana, taller de socarrat per a xiquets i xiquetes i moltes més coses van poder gaudir tots els afortunats i afortunades que participaren en aquesta jornada de portes obertes.

El regidor de Turisme, Javier Mansilla, i el regidor de Promoció de la Ceràmica, Xavier Morant, van coincidir en remarcar la importància de revitalitzar i impulsar el tradicional sector ceràmic de la nostra ciutat amb activitats com aquestes.

 

 

Informa Nou Horta. Manises

 

Modificado por última vez en Martes, 05 Abril 2016 11:44