Les dones assalten el Kafre Teatre 2017 de Picassent

Miércoles, 15 Febrero 2017 09:43 Escrito por  Publicado en Picassent Visto 679 veces
Valora la noticia
(0 votos)

Marató de teatre per al mes de febrer. El Kafre Teatre s’ha convertit ja en una cita ineludible per a centenars de picassentins i picassentines, i també veïns i veïnes de moltes altres localitats, que busquen un teatre diferent, un teatre políticament incorrecte, un teatre atrevit, divertit i on tot està permés. Això és el Kafre Teatre, un festival que enguany compleix 13 edicions. 

L'edició d'enguany és sinònim d’empoderament femení, ja que les 5 peces teatrals que es representaran entre el 16 i el 18 de febrer van a estar protagonitzades per dones. La Casa de Cultura acollirà 3 espectacles a un preu de 5 euros cadascun: Fracassades, de La Calva Producciones, Cul Kombat de Cia. Patricia Pardo, i Two Ladies or Not Two Ladies de Cashalada Teatro. I a El Musical es representaran 2 obres amb entrada gratuïta, Las Putas Amas, de Patricia Espejo i Patricia Sornosa, i De todas las Bellas las más Bellotas de la Cia. Aérea. 

A més de les entrades soltes per a cada espectacle, també s'ha posat a la venda, a la mateixa Casa de Cultura, el Kafrebò a un preu de 10 euros i que inclou l’entrada a tots els espectacles i una samarreta del Kafre 2017.

 

Informa Nou Horta. Picassent