Entrevista a la Cort d’Honor Infantil de Torrent

Martes, 14 Marzo 2023 11:31 Escrito por  Publicado en Torrent Visto 35 veces
Valora la noticia
(0 votos)

Claudia Gascón López de la falla Avinguda; té 13 anys, estudia 1er d’ESO al col·legi Maria Auxiliadora. “Ser de la Cort d’honor, és una altra manera de viure les falles, i cal fer equip en la resta de xiques de la Cort. M’agrada reunir-me amb les meues amigues a jugar i fer Tik Toks. M’agraden les falles com són no canviaria res”.

 

Neus Pallardó García de la falla Sedaví; té 12 anys, estudia 1r d’ESO a l’escola Comarcal. “Jo crec que la comissió infantil és la que dona vida i color a les falles, i som una part molt especial de les falles”. Per a mi les falles són una part molt especial de la meua vida perquè les he viscut des de molt xicoteta”.

 

Lucía Martínez Caballer de la falla Carrer Toledo; té 11 anys, estudia sisé de primària al col·legi La Puríssima. “M’encanta poder ser component de la Cort infantil i gaudir aquest any que és com un somni per a mi”.

María del Loreto Coronado Furio de la falla Ramón y Cajal; té 12 anys i estudia 1er d’ESO al col·legi La Puríssima. I també estudia al Conservatori de Música de Torrent. “Per a mi les falles ho son tot, un pilar fonamental en la meua vida”. “M’agrada participar en tot, teatre, declamació, play-backs, i Jocs florals entre altres.”

 

Sofía Martínez Iglesia de la falla Sants Patrons; té 10 anys va quart al col·legi Montesión. “El que més m’agrada de les falles és baixar els divendres a sopar al casal, veure com es crema la falla, tirar petards, estar en els meus amics, vestir-me de fallera anar a la presentació i a l’Ofrena”.

 

Lucía Lillo Santamatilde de la falla Nicolau Andreu; té 13 anys i estudia en el col·legi Veles e vents. “El que més m’grada de les falles és l’Ofrena, recorde anar de ben xicoteta de la mà de la meua germana anant a veure a la Verge”,

Sarah Moraga Ortiz de la falla Segon Tram Avinguda; 11 anys i estudia cinqué de primària. “Per a mi les falles són il·lusió, passió i com un estil de vida. M’agrada tot de les falles.

 

Valeria Cabrera Ovalle de la falla Lope de Rueda i Verge del Puig. Té 11 anys va a sisé de primària al col·legi Miguel Hernández, “Participe en totes les activitats falleres que puc perquè  m’encanta. L’acte que més li agrada és el dia de la presentació”.

Modificado por última vez en Martes, 14 Marzo 2023 11:32