La Falla Pare Méndez celebra su 50 aniversario

Miércoles, 15 Marzo 2023 09:19 Escrito por  Jéssica Medina Publicado en Torrent Visto 47 veces
Valora la noticia
(0 votos)

Cóm es va crear la falla?

La falla es va crear en 1972 per un grup d’amics reunits fent-se una copa en el pub “La Rata”, . Tots eren amics del mateix carrer i decidiren anar avant amb el projecte. Hi ha una foto molt graciosa del moment. El primer president d’’eixe any va ser José Perpiña Pla.

 

Quins actes heu preparat per la celebració del 50 aniversari?

Enguany hem preparat varies cosetes, varem fer un sopar sobaquero de reencontre, i una gala. El passat dissabte 24 de setembre, la comissió, va congregar a la majoria de representants que han passat en els 50 anys que duguem plantant falla. També, a més havia arribat el moment de canviar els estàndards i férem un acte presentació d’aquests. Els encarregats de descobrir els nous estandards van ser els representants d’aquest any 2023, Miriam Martínez Torrijos, fallera major, i Mª Cruz Peris Villa, com fallera major infantil, acompayades de la Presidenta Pilar Carratalà Pasqual i dels seus padrins, Felipe Mantas i de José Sanz.

I a més, destacar que hi haura una mascletá nocturna el 15, i una paella gigant el 18....

 

Quants premis s’ha acoseguit aquest any?

De moment, soles un, un quint premi en la cavalcada del Ninot inf infantil, amb el LEMA: «EXPOSICIÓ 1909».

 

Aneu a per premi en el monument faller? Sempre intentem anar a per per premi en els Monuments,  ja vorem.

 

S’ha fet algo especial per al monuments aquest any? En quins artistes haveu contat?

Per ser l’any del 50, aumentarem els presupostos dels Monuments i per primera vegada en la falla, el monument infantil serà de secció especial. Que per a mi ja es un premi.l’artiste és el mateix per a les dos falles, Daniel Barea Ortiz.

 

Quin es el vostre desig per a les falles 2023?

Que passem tots unes molt bones falles i que les representants vegen complits totes les seues expectatives. Ah! i si te que plore, que

ploga el día 20.

Modificado por última vez en Miércoles, 15 Marzo 2023 09:19