La Policia Local de Meliana incorpora el programa de gestió Eurocop

Martes, 14 Marzo 2017 13:39 Escrito por  Publicado en Meliana Visto 1196 veces
Valora la noticia
(0 votos)

L’Ajuntament de Meliana ha dotat el Departament de la Policia Local del programa informàtic de gestió Eurocop, amb la finalitat de facilitar el treball del conjunt d’agents i millorar la tramitació i el funcionament de les diferents tasques que realitza el servici, també la gestió de les sancions.

Amb esta finalitat, la plantilla de policies locals ha realitzat un curs de formació durant tota la setmana passada. El cost de la inversió ha sigut de d’uns 14.600 €, que inclou les diferents aplicacions informàtiques i el curs de formació.

Com explica l’alcalde i responsable de la Policia Local, Josep Riera, “calia fer un pas més en la millora de l’equipament del departament i dotar-lo d’un programa informàtic que ajude en les tasques de tramitació, informació i estadística, i que tindrà una incidència molt positiva sobre la ciutadania. És una de les millores previstes enguany”.

Entre altres aspectes, el programa permet rapidesa en les consultes, en l’accés a les bases de dades de la Direcció General de Trànsit o del padró municipal; en la recollida d’avisos, control i prevenció de zones on es produïxen més incidències, o fer estadístiques de qualsevol tipus en temps real. Tot amb un clic i des del telèfon intel·ligent.

L’alcalde incidix en el fet que “amb este programa avancem cap a l’administració electrònica en el Departament de la Policia Local i se suprimix el 90 % del paper en les seues tasques administratives”. També s’aconseguix que estes siguen més ràpides i que el conjunt d’agents guanye temps efectiu al carrer.

Finalment, Riera afirma que “la intenció és anar millorant els bons resultats de seguretat que hui ja té Meliana”, tal com es va evidenciar en l’última reunió de la Junta Local de Seguretat celebrada el 28 de febrer. 

 

Informa Nou Horta. Meliana