En Nadal compra en valencià al Mercat Municipal d'Alboraia

Lunes, 21 Diciembre 2015 13:33 Escrito por  Publicado en Alboraia Visto 405 veces
Mercat de Nadal a Alboraia Mercat de Nadal a Alboraia

El Mercat Municipal d'Alboraia, situat entre el carrer Ramon i Cajal i Cervantes, alberga comerços de llarga tradició en la localitat.

Aquests dies els comerciants de fruites i verdures repartiran en les seues parades bosses de paper decorades amb fruites i verdures amb els seus respectius noms escrits en valencià.

Les borses formen part d'una de les campanyes de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació, juntament amb les oficines de Promoció i Ús del valencià de l'Ajuntament d'Alboraia, per a difondre i promoure l'ús de la nostra llengua.

D'altra banda amb l'arribada d'aquestes festes tan familiars, els veïns i veïnes d'Alboraia s'acosten al mercat a realitzar les seues compres i a participar en el sorteig de 2 cistelles de Nadal que se celebra tots els anys.

L'afortunat o afortunada, podrà acostar-se el 23 de desembre i conèixer de primera mà, si ha resultat guanyador de l'esperat concurs.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.