Bonrepòs i Mirambell entrega els II Premis Sambori Local

Miércoles, 15 Marzo 2017 14:35 Escrito por  Publicado en Bonrepòs i Mirambell Visto 1393 veces
Xiquets i xiquetes premiats Xiquets i xiquetes premiats

El passat 10 de març es va celebrar la Gala dels Premis Sambori Local en l'auditori de l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell. L'esdeveniment va servir per reconéixer els textos més originals i creatius dels xiquets, xiquetes i adolescents de Bonrepòs i Mirambell tant de primària com secundària. La cerimònia, que es realitza a nivell local des del passat any, va tindre una gran acollida i els jóvens escriptors han rebut el reconeixement al seu treball, motivant-los per a continuar creant relats cada dia millors. 

Durant l'acte, conduït per Xusa Alemany, els xiquets i xiquetes guanyadors van explicar els seus contes mentre es projectaven en una pantalla gegant. A l'acte van assistir representants de l'equip de govern i d'Escola Valenciana com a entitat organitzadora d'aquest certamen literari, el més important d'Europa per nombre de participants. 

La regidora de cultura i educació, Rosella Antolí, va agrair "als mestres de l'escola la important tasca d'animació a l'escritura que realitzen a l'escola" i va encoratjar a les famílies a llegir els escrits dels seus fills i filles "perquè els emocionarà la creativitat, la fantasia i els valors que transmeten". L'ajuntament té previst editar pròximament un llibre amb tots els relats guanyadors.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.