Setmana de la dona a Foios

Jueves, 26 Febrero 2015 13:44 Escrito por  Publicado en Foios Visto 713 veces

Per homenatjar a la dona i com ja ve sent tradició, la primera setmana de març es celebra a Foios, la Setmana de la Dona. Una setmana pensada i dedicada per festejar i omplir de complits les dones de la localitat valenciana. Les encarregades de portar esta setmana a cap son les dos associacions de ames de casa que hi ha a la localitat, l’associació de Ames de Casa i Consumidores Tyrius, i l’associació de Dones de Foios. 

L’acte d’obertura el proper dilluns 2 de març vindrà de mans de: el alcalde, Héctor Bueno; el retor, Vicente Cerezo; la regidora de la Dona, Ana Ruiz; la presidenta de les ames de casa Tyrius, Amparo Cabo; la presidenta de les Dones de Foios, Xaro Carretero i finalment i com a invitada d’honor, la Jutgessa de Pau, Pilar Devís.  Aquests seran els encarregats de presentar tots els actes que ompliran aquesta setmana. 

Un acte que continuarà amb la posterior xarla al saló d’actes de l’ajuntament de Carolina Gómez, agent d’igualtat, al voltant de la crisi sobre la dona. 

El dimecres 4 de març al Bar Musical la associació Tyrius oferirà caldera, i a les 18.00 les Dones de Foios conviden a tots a la xarla “Agrupem-nos totes” a càrrec de Mercé Martínez, treballadora social de l’ajuntament de Foios. 

El 5 de març les Dones de Foios projectaran a les 18.00 a la casa de la cultura de la localitat una pel•lícula amb el posterior col•loqui. I al dia següent, com a homenatge a les dones majors de la localitat hi haurà una concentració a les 17.30 en la plaça del poble i a les 18.00 es donarà pas a un acte i festival. Finalment, el dissabte 7 es farà una caldera commemorativa. 

Tancaran la setmana de la dona, el dimecres 11 de març, les ames de casa Tyrius. Eixe mateix dia es realitzarà a les 10.00 una visita guiada a Sant Miquel dels Reis i per concloure, a les 12.00 una lectura a càrrec de l’escriptora Isabel San Sebastián. 

 

 

Informa Nou Horta. Foios

 

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.