Mes de 600 xiquets han participat en la trobada de "Pilota a l'Escola a Massalfassar"

Miércoles, 31 Mayo 2017 09:45 Escrito por  Publicado en Massalfassar Visto 942 veces

Massalfassar a rebut hui a més de 600 xiquets i xiquetes en la trobada de Pilota a L'Escola organitzada per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Comunitat Valenciana, la Federació de Pilota Valenciana i l'Ajuntament de Massalfassar.

En la seua representació, D. Jose Daniel Sanjuán (President FPV), D. Conrado Ferrando (Vicepresident de la FPV), D. Joan Morant (Regidor Esports de l'Ajuntament de Massalfassar), D. Sebastià Giner (Coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana), D. Carles Baixauli (Representant de la Fundació Trinidad Alonso) i l'Alcalde de Massalfassar D. Carlos Fontestat.

Des de l'Ajuntament volen agrair a tots els col·legis, alumnes, professors, monitors, personal municipal i tots els col·laboradors de la trobada pel seu treball i col·laboració. Una trobada única i inoblidable on hi ha regnat l'harmonia i predominat el nostre esport per excel·lència la Pilota Valenciana.

 

Informa Nou Horta. Massalfassar

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.