Museros demana ajuda a la Diputació per a desdoblegar la carretera que travessa el municipi

Lunes, 02 Mayo 2016 09:32 Escrito por  Publicado en Museros Visto 977 veces
Jorge Rodríguez es reuneix amb l'Alcaldessa de Museros Jorge Rodríguez es reuneix amb l'Alcaldessa de Museros

 

L'Alcaldessa de Museros, Cristina Civera, ha sol·licitat ajuda a la Diputació de València per a agilitar el projecte de desdoblament de la CV-32 al seu pas pel municipi, la qual cosa provoca importants problemes de tràfic tant en els accessos com a l'interior d'aquest municipi d'un poc més de 6.000 habitants a l'Horta Nord. 

L'alcaldessa ha aprofitat la reunió amb el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, per a traslladar-li un dels projectes més importants en els quals treballa l'Ajuntament de Museros, el cost del qual ascendeix als 400.000 euros. 

Rodríguez, per la seua banda, s'ha mostrat obert a estudiar la possibilitat de participar en el projecte, tenint en compte que les competències en la carretera pertanyen a altres administracions. 

El president de la Diputació entén la urgència amb la qual l'equip de govern de Museros pretén actuar per a descongestionar el tràfic en el municipi, per açò no tanca la porta a una possible aportació a través d'un conveni singular que servisca a l'ajuntament per a iniciar les obres d'una nova rotonda per sota de la CV-32, en l'antiga carretera de Barcelona. 

Aquesta actuació, que suposaria la culminació de la primera fase d'un projecte que es va iniciar fa 10 anys, amb la construcció d'un túnel i una avinguda, uniria la circumval·lació de Museros, acabaria amb el punt mort generat entorn d'una petita rotonda “molt perillosa”, segons l'alcaldessa, i majoraría l'eixida a Massamagrell, Albalat, Foios i la V-21, descongestionant el tràfic que en l'actualitat suporta el municipi. 

Cristina Civera, que va mostrar a Jorge Rodríguez el seu agraïment pel tracte rebut i les actuacions del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles a Museros, va aprofitar la visita al president de la Diputació per a convidar-li a la inauguració del nou frontó municipal, que tindrà lloc a principis del mes de juliol. 

 

Informa Nou Horta. Museros

 

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.