En marxa el Pla d’ocupació a Museros

Viernes, 30 Octubre 2015 10:42 Escrito por  Publicado en Museros Visto 749 veces
Logo Ajuntament de Museros Logo Ajuntament de Museros

L'Ajuntament de Museros ha posat en marxa el Pla d'ocupació conjunt de les administracions públiques valencianes, al qual es va adherir per un import de 25.007,55 €, cofinançat a parts iguals per la Generalitat Valenciana, la Diputació Provincial de València i l'Ajuntament de Museros, amb l'objectiu de promoure la contractació de persones desocupades per a l'execució d'obres o serveis d'interés general i social.

L'Ajuntament ha contractat ciutadans de Museros en l'atur, inscrits com a demandants d'ocupació en el centre SERVEF abans de l'1 de juny de 2015 i pertanyents a col·lectius d'aturats de llarga durada, joves menors de 25 anys o majors de 45 anys.

Aquest programa generarà 14 llocs de treball, dels quals 7 han començat a treballar el dia 13 d'octubre, per reforçar la brigada municipal. Els contractes de treball són de dos mesos de duració i amb una jornada de 20 hores setmanals.

Les 7 insercions restants s'hi formalitzaran abans d'acabar l'any 2015.

 

Informa Nou Horta. Museros

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.