David López, veí de Xirivella, corre 24 hores en favor de la integració de les persones amb síndrome de Down

Martes, 25 Abril 2017 12:56 Escrito por  Publicado en Xirivella Visto 601 veces

El corredor ultrafondista de Xirivella, David López, ha participat en el repte "24 hores NO SENSE ELLS", organitzat per l'associació Down València Treballant Junts.

Juntament amb López, han participat els corredors Juan Carlos Salom, David Sánchez, Ricardo Inglés i Alexander Kosyk. Al llarg de les 24 hores continuades tres dels corredors van arribar a córrer prop de 200 quiòmetres a les pistes del vell llit del riu Túria.

Un altre veí de Xirivella, Rafael Ramos, membre de l'associació, és un dels impulsors de la iniciativa.

L'objectiu de l'esdeveniment és donar visibilitat a l'associació que treballa per aconseguir la màxima integració i autonomia de les persones amb alguna discapacitat intel·lectual, fonamentalment, síndrome de Down. Amb els diners recaptats es continuaran posant en marxa programes de suport i d'intervenció al col·lectiu.

A l'acte ha assistit l'acalde de Xirivella, Michel Montaner, i el regidor d'Esports, Rubén Langa. Els dos han coincidit a assenyalar la gran mostra de força de voluntat, esforç i humanitat dels organitzadors i sobretot dels participants en el repte. 

 

Informa Nou Horta. Xirivella

 

 

 

Modificado por última vez en Martes, 25 Abril 2017 13:00

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.