Corre amb el club ‘Lloma i asfalt’

Viernes, 26 Mayo 2017 10:14 Escrito por  Diana Gimeno Publicado en Montroi i Real Visto 1408 veces
Membres de ‘Lloma i asfalt’ Membres de ‘Lloma i asfalt’

L'associació esportiva de 'Lloma i asfalt' va néixer el 13 de desembre de 2015 amb la unió d'un grup d'amics i veïns de Real, Montroi i Montserrat. "Estàvem ja cansats de córrer per separat o en altres clubs", així que es van crear una samarreta en comú per representar els seus pobles en aquelles competicions en les quals participaren, batejant l'associació finalment 'Lloma i asfalt'.

Actualment està formada per 34 socis, 23 xics i 9 xiques, i la seua finalitat és "fer esport junts, gaudir de la natura i passar-ho molt bé, tant als entrenaments en grup com els dies de competició", ens comenten.

Al club es pot apuntar tot tipus de persones, des dels més joves fins als més majors, sense tenir en compte la seua ideologia, nacionalitat o pensament polític. "L'únic que demanem és respecte cap als altres membres i companys. Al nostre grup de Whatsapp, per exemple, només es parla d'esport, del que siga, i també de qualsevol cosa relacionada amb la nutrició, entrenament, competicions..." ens expliquen des de 'Lloma i Asfalt'.

En esta societat esportiva es realitzen una gran varietat d'activitats diferents, tenint entre setmana dos tipus d'entrenament: els matutins, on 2 o 3 persones s'ajunten per a entrenar abans d'anar a treballar; i els vespertins, que són per a entrenar després del treball. "A més a més, se solen fer quedades de xiques per a entrenar, la qual cosa ens enorgullix moltíssim", comenten. Els cap de setmana, alguns membres ixen a entrenar dissabte per matí i tots els diumenges de matí, les persones que no competixen en curses, queden per eixir junts. Així, uns dies van a la lloma i altres fan asfalt, "on ens adaptem a tots els ritmes i velocitats per a no deixar ningú pel camí". Pròximament, tenen al cap organitzar un trail o una carrera per l'asfalt, "encara falta posar-se mans a l'obra".

Si esteu interessats en formar part d'ells, podeu cridar al 676.54.74.23 (Paco) / 675.61.65.08 (Luismi), o enviar un correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. També els podreu trobar a Facebook @Llomaiasfalt.

 

Informa Nou Horta. Montroi i Real

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.