Setmana del llibre a Montserrat

Martes, 25 Abril 2017 13:10 Escrito por  Publicado en Montserrat Visto 936 veces

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Llibre i dels Drets d’Autor, el passat 23 d’abril, l’Ajuntament de Montserrat, des de la Regidoria d’Educació i Formació i la de Cultura i Patrimoni, i en col·laboració amb la Biblioteca Pública Municipal i l’Espai Familiar de Montserrat, ha organitzat aquest any la Setmana del Llibre a Montserrat, del 25 al 28 d’abril.

Durant tota aquesta setmana, tenen lloc al municipi diferents activitats gratuïtes relacionades amb el món dels llibres que pretenen acostar la lectura a grans i menuts, no sols com a font de coneixement, sinó també d’entreteniment i diversió.

S'ha encetat la setmana amb l’exposició de llibres infantils que romandrà a la Biblioteca Pública Municipal fins al divendres 28 d’abril, i es podrà visitar durant l’horari d’atenció al públic d’aquesta.

També a la biblioteca, estan exposats des d'avui tots els llibres recollits per a l’intercanvi de llibres amb l’activitat "Allibera els teus llibres!" per a que els participants a l’activitat passen a escollir, dels exposats, els que més els agraden per emportar-se’ls a casa. 

A més, també s'ha iniciat la realització d’un mural col·laboratiu itinerant, que estarà penjat cada dia a un lloc diferent del municipi perquè tothom puga compartir i escriure, de forma anònima o no, què és un llibre per a ell/a. Els punts on el podem trobar al llarg de la setmana són: dimarts 25 d’abril a l’Ajuntament de Montserrat, dimecres 26 a al CEIP Evaristo Calatayud, dijous 27 a l’IES Alcalans i, finalment, divendres 28 estarà a la Biblioteca Pública Municipal, on quedarà exposat.

Altra de les activitats organitzades durant la setmana del llibre és un taller de creació literària i il·lustració per a l’alumnat de 4t del CEIP Evaristo Calatayud, a càrrec de l’escriptor Vicente Marco i l’il·lustrador Kolo; que tindrà lloc dijous vinent, en horari lectiu, a la Biblioteca del municipi.  

I ja per acomiadar la setmana del llibre a Montserrat, divendres 28 podrem gaudir d’un contacontes per al públic familiar, a càrrec d’Almudena Francés, des de les 18 h, a les instal·lacions de la Biblioteca Pública Municipal. 

 

Informa Nou Horta. Montserrat

 

Modificado por última vez en Martes, 25 Abril 2017 13:18

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.