Jornades d’Educació Viària per a escolars de Montserrat

Jueves, 25 Mayo 2017 12:23 Escrito por  Publicado en Montserrat Visto 822 veces

L’Ajuntament de Montserrat, des de la Regidoria d’Educació i Formació, i junt amb l’Espai Familiar, la Policia Local i el Col·legi Públic Evaristo Calatayud, ha organitzat unes jornades sobre educació viària que han tingut lloc els dies 17, 19 i 26 de maig. 

Durant aquests tres dies, més de 150 alumnes de 5 anys i 2n de Primària del municipi han aprés a conèixer, complir i respectar els diferents elements dels seu entorn viari, el significat dels distints tipus de senyals, les funcions dels policies locals i com circular correctament a peu, en bicicleta, al cotxe o al transport escolar. 

Baix el lema “Llum verda a la vida”, l’Ajuntament de Montserrat ha posat en marxa aquesta campanya amb l’objectiu de transmetre als nostres escolars actituds, valors i normes de comportament viari que fomenten la consciència ciutadana, la convivència i la seguretat, treballant així en la prevenció d’incidents i la millora de la mobilitat al municipi.

 

Informa Nou Horta. Montserrat

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.