“Ho estem vivint molt intensament, no parem, cada acte és increïble”

Lunes, 14 Marzo 2016 12:12 Escrito por  Jéssica Medina Publicado en Torrent Visto 431 veces
Noelia Peinado i Carla Pallardó, FFMM Torrent. Fotografía Diana G.M Noelia Peinado i Carla Pallardó, FFMM Torrent. Fotografía Diana G.M

Noelia té 24 anys i pertany a la falla Nicolau Andreu, ens contava que viu desde sempre les Falles molt intensament perquè quasi tota la seua família es fallera. Li agrada molt el color roig i la pel·lícula ‘Titanic’. Els seus hobbies són, eixir amb la família, els amics i llegir. Estudia Magisteri d'educació infantil i primària especialitzada en Educació Física i actualment treballa en un negoci familiar d'alimentació.

 Carla Pallardó té 10 anys i estudia cinqué B a La Comarcal. Des de sempre ha sigut de la comissió Sedaví. La seua pel·lícula preferida és Misión: Imposible 3 i el seu llibre favorit és El diari de Greg. A més, li encanta dibuixar.

 

ENTREVISTA

Com espereu que siguen estes Falles?

CARLA: Molt boniques ja que m'ho estic passant molt bé aquest any.

NOELIA: Espere que siguen unes Falles inoblidables, tant per a Carla, la meua Cort com per a mi.

Quin és l’acte que més il·lusió vos fa?

CARLA: La Crida perquè m'han deixat dir unes paraules per a tots els torrentins i per a totes les falles que anàren.

NOELIA: Considere que tots els actes són importants, però donar pas a les Falles ha sigut la Crida, i m’agradaria destacar-la. També desitge amb il·lusió que arribe l'Ofrena.

Quines són les persones que més vos estan recolzant?

CARLA: Els meus amics i la meua família.

NOELIA: M'estan recolzant la veritat que moltes persones. Per una part la meua Cort sempre està al meu costat, i per altra banda està la meua família, la Comissió i Junta Local. He de dir que aquest any està sent meravellós gràcies a ells.

Com es viu la Crida des de dalt?

CARLA: Es viu d'una altra manera perquè veus a tots els torrentins i les falles que te recolzen i t'animen. Em va fer molta il·lusió perquè tots estaven contents de que estiguera ahí dalt.

NOELIA: Es viu d'una perspectiva diferent, doncs és un moment increible que mai vaig a oblidar i el recordaré tota la vida.

Com descriuries les Falles de Torrent?

CARLA: Diria que són molt divertides perquè m'ho estic passant molt bé aquest any

NOELIA: Les descriuria com unes falles increïbles. Sóc torrentina de sempre i per a mi les falles ho són tot, estic enamorada d'elles. És una festa amb molta tradició, molta cultura i amb molta germanor per part de totes les comissions.

Quin element de la festa fallera penseu que més les representa?

CARLA: L'element que més les representa crec que és el foc.

NOELIA: La Falla, el monument és la part principal de les Falles. Si no hi ha monument no hi hauria res.

Com heu viscut aquest any juntes? Vos ha ocorregut alguna anècdota graciosa?

CARLA: Amb la Cort m'ho estic passant molt bé. Un dia lliure que teniem varem decidir anar totes juntes al McDonald's i s'ho passàrem molt bé.

NOELIA: Ho estem vivint molt intensament, no parem, cada acte és increible. L'anècdota que puc contar és que en l'última presentació quan vàrem desfilar, vaig començar a plorar i les demés quan em varen vore, totes ens posàrem a plorar i pensava que no anavem a poder acabar de desfilar.

Quin és el vestit que més vos agrada? Qui vos pentina de fallera?

CARLA: El blanc perquè és el meu primer trage i el vaig elegir jo. El vaig vore en la tenda i em pareixia tan bonic que li vaig dir a ma mare: "Mare, ací està el trage que vull". I em pentina ma mare, la amiga de ma tia de vegades i un amic de ma tia.

NOELIA: El trage que vaig posar-me el dia de la Exaltació, doncs és el trage quan et posen la banda i eixe per a mi és especial, del segle XIX. Em pentina un amic de la Falla, Pardo.

Per què volieu ser Falleres Majors? És com ho imaginaveu?

CARLA: Perquè jo ja havia viscut les Falles des de la perspectiva de la meua Falla i volia sentir com es sentia des de la perspectiva de Fallera Major.

NOELIA: La primera vegada que ho vaig pensar jo volia ser de la Cort, ser component ja és un desig. Però com a torrentina, sempre t'agradaria arribar a ser la representant de Torrent perquè vols ensenyar a tot el món el amor per aquesta festa i ensenyar també als forasters com és i que vinguen a participar i vore el que hi ha darrere.

Com et sents al ser la segona representant de les Falles de la teua comissió i més a més quan aquest any se celebra el 40 aniversari?

NOELIA: Em senc molt orgullosa, ser representant ja és un orgull però haver-lo sigut en aquest 40 aniversari crec que és un regal. Tenim dos motius de celebració i així ho estem vivint.

Com vius que la teua comissió tinga com a segon any consecutiu una Fallera Major infantil de Torrent?

CARLA: La meua millor amiga Maria em va passar el seu reinat. Som de la mateixa Falla i jo sentia molta il·lusió per ella, ara ella sent molta il·lusió per mi.

Com és la teua relació amb Noelia?

CARLA: És molt bona perquè sempe m'ajuda i sempre intenta que tots i totes tinguen un somriure als llavis. Sempre està molt guapa i me cau molt bé perquè mai m'he enfadat amb ella. És molt dolça, bonica i lista. 

Com és la teua relació amb Carla?

NOELIA: Des de el principi va ser molt bona. Ella és una xiqueta que ja l'any passat com a Fallera Major la vaig conèixer i és una dolçor de xiqueta. Aquest any l'he pogut conèixer millor i la veritat és que ens portem molt bé, és molt senzilla, molt humilde i considere que està representant a Torrent molt bé i per a mi és la millor.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Fotos durant l'entrevista a les FFMM i Corts d'Honor al nostre Flickrhttps://www.flickr.com/photos/nouhorta/albums/72157665756303871 

Vídeo de l'entrevista el nostre Youtubehttps://www.youtube.com/watch?v=F1el9tmWu3g 

 

Modificado por última vez en Miércoles, 16 Marzo 2016 14:10

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.