“Torrent comença en estos moments a veure una reducció progressiva de la incidència acumulada”

Jueves, 04 Febrero 2021 13:20 Escrito por  Jéssica Medina Publicado en Entrevistas Visto 39 veces
Valora la noticia
(0 votos)
Jesús Ros, alcalde de Torrent Jesús Ros, alcalde de Torrent

Entrevista a Jesús Ros, alcalde de Torrent:

 

Com està vivint el teu municipi aquesta nova ona de Covid-19?⁣⁣

Torrent comença en estos moments a veure una reducció progressiva de la incidència acumulada, és una bona notícia, que rebem amb optimisme però també amb preocupació. Les dades actualment són molt elevades i no podem deixar que esta millora en faça baixar la guàrdia. Són moments molt difícils per a moltes famílies i volem traslladar-los tot el nostre amor i solidaritat, a aquells que es veuen afectats per la situació econòmica i de restriccions, però especialment als i les que estan al costat d’alguna persona que està patint, o que han perdut a una persona estimada.

 

Quines mesures s’estan duent a terme?⁣⁣

Estem treballant de forma coordinada amb l’administració autonòmica i tots els cossos i forces de seguretat per treballar en les últimes mesures, però més que això continuem fent una sèrie de tasques que no hem parat de fer des de març. Desinfeccions rotatives a totes les àrees del nucli urbà, campanyes de conscienciació, neteja dels espais públics de major trànsit... tota una sèrie de mesures que van acompanyades de la posada a disposició de tots els nostres mitjans a la sanitat pública, de manera que, en la mesura en què pugem, col·laborem en el magnífic esforç que estan fent dia a dia.

 

Com està la situació entre la població?⁣⁣

Són moments difícils, de molta tristesa, però els veïns i veïnes continuen demostrant-me contínuament una capacitat extraordinària per alçar l’ànim i viure amb l’esperança i el convenciment que açò passarà. Des del coratge dels més majors a la responsabilitat i el bon saber dels més menuts, la ciutadania continua dia a dia donant mostres de força i d’amor que mereixen el meu més sincer reconeixement.

 

Quines ajudes econòmiques esteu oferint o oferireu als sectors més afectats? (hostaleria, comerços...)⁣⁣

A banda del treball que es va fer l’exercici passat, treballem ara contrarellotge per posar en marxa les ajudes que s’han pactat entre els Ajuntaments, Generalitat i Diputació, que suposarà al voltant de 2 milions d’euros en ajudes directes als sectors més afectats per la pandèmia. Esperem poder donar molt prompte notícies sobre esta qüestió perquè siga el més ràpid i senzill possible. Continuem estudiant també el suport que està a les nostres mans al conjunt dels autònoms i empreses de la nostra ciutat.

 

Missatge per a la població⁣⁣

Junts ho aconseguirem, des de l’esforç compartir i la responsabilitat individual podrem fer-ho, però necessitem a tots i a totes, necessitem compromisos ferms amb les normatives i les recomanacions. Depén de cadascú de nosaltres.

Modificado por última vez en Jueves, 04 Febrero 2021 16:11