“Estem a l’espera de l’evolució de la pandèmia per a acordar les dates de celebració de Falles d’enguany”

Viernes, 05 Marzo 2021 11:38 Escrito por  Diana Gimeno Publicado en Entrevistas Visto 29 veces
Valora la noticia
(0 votos)

Entrevista a Eva Zamora, alcaldessa d'Alcàsser.

 

Què està suposant tota aquesta situació per al món faller del municipi?

És una situació complicada, ja que després de dos anys consecutius sense festa no és fàcil per als fallers ni per a les comissions, anímicament ni econòmicament.

Què és el que més trobeu a faltar de la festa?

Sempre la relació humana, la proximitat i la sociabilitat, tots estos moments tan festers, amb la música, el foc, les flors... l’explosió d’alegria, tot el que ens està mancant en esta situació de pandèmia tan difícil.

 

Quines activitats o accions alternatives dureu a terme encara que la festivitat no es puga celebrar com a tal?

Des de l’Ajuntament estem preparant alguns actes, amb totes les mesures de seguretat sanitària i que puguen seguir-se des de les nostres xarxes socials, amb els màxims representats com a protagonistes indiscutibles. També algun espectacle pirotècnic que la gent puga disfrutar-lo des de les seues terrasses.

 

Teniu pensada o heu parlat alguna data per a celebrar les Falles 2021?

Les direccions de les comissions falleres ja han proposat dates, estem un poc a l’espera de l’evolució de la pandèmia per acordar-les definitivament.

 

Quines ajudes s’estan donant per a superar la crisi?

Des de l’Ajuntament s’està intentant que esta situació siga el menys greu possible per a les comissions. Les ajudes ordinàries segueixen estant al pressupost i s’han donat altres ajudes extraordinàries. També s’ha llogat per part de l’Ajuntament una nau industrial per emmagatzemar els monuments fins a la celebració de la festa.

 

Missatge a la població.

Paciència i prudència, perquè el correcte comportament de tots enguany ens acostarà més a poder disfrutar com cal de les nostres festes falleres, patrimoni immaterial de la humanitat.

Modificado por última vez en Viernes, 05 Marzo 2021 18:21