Raúl Claramonte: “Ens comprometem a subvencionar la factura del consum d'aigua”

Dilluns, 20 Mai 2019 13:15 Escrit per  Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 60 vegades

Nou Horta entrevista el candidat de Cs a l'alcaldia de Torrent.

 

Ens explica quins són els seus punts forts en el seu programa electoral.

 

Com afrontes aquest nou repte electoral en Cs?

Amb molta il·lusió, perquè Torrent necessita gent preparada i amb ganes de fer coses efectives i reals pels seus veïns, i en Ciutadans tenim un equip de grans professionals preparats per a treballar per i per a Torrent

 

Per què et vas decidir per Cs i com et vas plantejar afrontar la candidatura ací a Torrent?

Ciutadans és un partit Liberal, modern i transversal, no ha sigut difícil, un partit que defensa el mateix en tota Espanya i que està destinat a governar durant molts anys. La candidatura a Torrent, sobretot cerquem gent que volguera Torrent i estiguera preparada per a gestionar i optimitzar els recursos del municipi.

 

En el vostre programa esmenteu que realitzàreu unes subvencions en el consum de l'aigua, en què consistiran?

Ens comprometem al fet que amb la nostra gestió més eficient de la recaptació de Torrent, puguem subvencionar la factura del consum d'aigua pròpiament dita, amb un mètode especial i de conscienciació, i amb una ajuda als impostos que van associats a aquesta factura.

 

Quines són les facilitats concretes proposades per a la creació de noves empreses?

La principal facilitat és eliminar molts tràmits burocràtics a l'hora de registrar l'empresa o obrir un comerç cara a l'Ajuntament a Torrent, i després destinarem funcionariat a l'assessorament a aquestes empreses sobre diferents subvencions a les que ens puguen acollir.

També estudiarem el PI Mas del Jutge, i veure la possibilitat de realitzar totes les millores necessàries i que siga un atractiu per a traslladar-se o instaurar-se a Torrent

 

Per a les empreses ja existents, quin tipus d'ajudes o facilitats proposeu? 

Tenim un programa d'assessorament pensat per a empreses existents a Torrent, de com fer créixer el seu negoci, i posarem totes les facilitats per part de l'Ajuntament per a propostes que vagen a beneficiar el col·lectiu empresarial de la ciutat.

 

Com pensa que es pot millorar el foment de les tradicions torrentines?

Les tradicions cal recuperar-les a poc a poc, primer caldrà invertir en aquesta recuperació, però després cal eixir i vendre Torrent a l'exterior, potenciant el Turisme, una de les primeres mesures serà l'oficina de Turisme a peu de carrer a Torrent, si aconseguim atraure la gent a conèixer Torrent, les tradicions aniran tornant soles.

 

Teniu pensat fomentar el comerç local, de quina manera?

Aquesta resposta es podria contestar de la mateixa manera que la de les empreses, ja que van en la mateixa línia, fins i tot si aconseguim com creiem que serà, optimitzar la despesa de l'Ajuntament, destinarem part a l'ajuda a autònoms, que han de continuar sent el motor de l'economia.

 

Com teniu pensat dur a terme les places escolars per a Parc Central?

Sent molt pesats amb la Conselleria, i fent-los veure que Torrent ja necessita un nou centre escolar en eixa zona, i tractant de posar les màximes facilitats perquè així siga.

 

També proposeu la realització de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i espais per a l'esbarjo animal, en quins llocs penseu realitzar-los?

On més fàcil li siga a Iberdrola la seua col·locació, sempre que no pertorben la situació urbanística, ha de ser prop de transformadors i en els llocs d'estacionament de vehicles. Quant a les zones d'esbarjo, cal estudiar-ho bé, però hui dia la quantitat de mascotes és molt elevada, i necessiten espais on passejar i que estiguen repartits per la perifèria de Torrent.

 

En què consistiran les ajudes a les famílies per a la gratuïtat en l'educació en l'edat compresa entre els 0 a 3 anys? 

La idea és que l'Ajuntament suplemente el xec de Conselleria, el poder conciliar la vida familiar amb la professional és un dels pilars de Ciutadans. I aquesta mesura ajudarà segur aqueixa conciliació, fins i tot a l'increment de la natalitat a Torrent.

 

Canal de WhatsApp

Raúl Claramonte ha posat en marxa un canal oficial de WhatsApp perquè els torrentins estiguen en contacte directe amb Cs. “Els ciutadans podran expressar-nos els seus dubtes així com transmetre'ns les seues preguntes, suggeriments i propostes”. “Amb aquesta iniciativa, volem tenir una relació més directa i fluida amb la ciutadania”, ha indicat el candidat.

Per a subscriure's enviar la paraula ALTA al 634 22 45 57.

Modificat el Dilluns, 20 Mai 2019 13:29

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.