L'Ajuntament d'Alboraia i el Club Patacona C.F signen un conveni de col·laboració

Dimecres, 09 Agost 2017 21:35 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 238 vegades

L'Ajuntament d'Alboraia, l'empresa de Gestió Urbanística Egusa i el Club Patacona C.F han signat un conveni de col·laboració amb una vigència de quatre anys que regula el desenvolupament del model esportiu municipal i la millora de la gestió i explotació de la instal·lació esportiva “Camp de Futbol Patacona”.

Segons aquest conveni, el Consistori cedeix l'ús al club esportiu però es reserva poder utilitzar de manera regular els camps de futbol per a ús docent en horari escolar així com fer ús de les instal·lacions del Club Patacona C.F per a la realització d'actes respectant els horaris d'entrenament i calendari de partits. Així mateix, l'Ajuntament d'Alboraia a través de Egusa i el club assumeixen cadascun part de les labors de manteniment de la instal·lació esportiva.

Per la seua banda, el club Patacona C.F informarà a l'Ajuntament d'Alboraia a l'inici de cada temporada dels horaris i calendari d'entrenaments, competicions o partits extraordinaris així com dels pressupostos previstos o la titulació esportiva del personal que forma part del cos tècnic del club.

El conveni arreplega la promoció de l'esport entre tots aquells xiquets i xiquetes o joves entre 4 i 16 anys amb independència del seu nivell esportiu que vulguen formar part del club. A més el club es compromet a reservar beques perquè qualsevol jove esportista de la Patacona puga practicar el seu esport favorit en aquestes instal·lacions.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimecres, 09 Agost 2017 21:36

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.