Fernando Fantova imparteix a Alboraia una conferència sobre el canvi social

Dilluns, 23 Octubre 2017 09:22 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 593 vegades

El prestigiós sociòleg i consultor social internacional, Fernando Fantova, impartirà dimarts que ve 24 d'octubre a les 18h una conferència en espai SaWabona d'Alboraia d'entrada gratuïta, dirigida a totes aquelles persones interessades en el canvi social.

En aquest acte, en el qual col·labora l'Ajuntament d'Alboraia, Fantova pretén exposar una visió més humana dels serveis socials, transmetre idees basades en polítiques socials i donar a conéixer processos innovadors en aquesta matèria.

La visió d'aquest ponent resulta interessant, ja que posseeix una llarga trajectòria professional vinculada a institucions d'Europa i Amèrica Llatina relacionades amb les persones amb discapacitat, l'acció voluntària i la gestió estratègica de polítiques socials i públiques.

Amb aquest tipus d'actes l'Associació Transdisciplinar de Persones de Suport a la Diversitat, SaWabona, compleix la seua premissa de generar espais no excloents a partir del coneixement. Així mateix, aquesta associació ofereix serveis a totes les famílies i persones en relació a la diversitat funcional.

 

Informa Nou Horta. Alboraia