Alboraia acull un seminari sobre els beneficis dels malabars en persones amb diversitat funcional

Dilluns, 04 Desembre 2017 14:39 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 464 vegades

 

L'Associació Valenciana de Circ (AVC) i l'associació de circ socio-educatiu Donyet Ardit han organitzat a Alboraia el pròxim dia 9 i 10 de desembre la realització del workshop intensiu “Quat Props- Juggling for the masses” que aprofundeix en l'impacte i els beneficis dels malabars en persones amb diversitat funcional o necessitats especials.

La formació serà a càrrec de Craig Quat, creador d'aquesta teràpia innovadora que es troba actualment a Espanya, després d'haver participat en la IX Trobada de la Federació d'Escoles de Circ Socio-Educatiu (FEECSE).

El curs té un enfocament pedagògic innovador basat en la investigació teòrica i pràctica de l'impacte, els beneficis dels malabars i el seu ús terapèutic en contextos clínics (a més d'educatius), perseguint en tot moment una finalitat social i inclusiva.

És una formació inherent no solament a l'àmbit del circ, dirigida a un públic molt ampli: professionals, especialistes en diversitat funcional, educadors socials, formadors de circ i circ social, malabaristes i totes aquelles persones interessades en conéixer aquesta realitat.

Per a més informació es pot consultar la web o les xarxes socials de les associacions esmentades. 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.