Alboraia celebra el Dia Internacional contra la LGTBIfobia en l'Espai Jove

Dilluns, 21 Mai 2018 13:37 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 381 vegades

El passat 18 de maig les regidories de Joventut i Igualtat de l'Ajuntament d'Alboraia van organitzar una activitat per a la joventut que acudeix assíduament a l'Espai Jove d'Alboraia. Allí es van presentar tres documentals que formen part del projecte “Intransigentes”, dut a terme com a projecte final de grau per Noelia Bellés, Marina Betoret i Juan Carreras, i que retraten els obstacles als quals s'enfronta una persona trans en el seu dia a dia com a ésser humà.

L'objectiu de l'activitat va ser mostrar a la joventut la importància de la inclusió de les diferents diversitats sexuals i fer-los veure les a situacions de rebuig, desigualtat, i judicis que pateixen aquestes persones per part de la societat i que van en contra dels Drets Humans.

Les persones encarregades de conduir l'activitat van ser Juan Carreras, coproductor del projecte “Intransigentes” i membre del col·lectiuLGTBI, i Emili Verdú, actor alboraier i dona trans, que va compartir el seu testimoni amb totes les persones assistents, resolguen dubtes i incidint en la importància de l'educació afectiu-sexual en els col·legis i instituts com a única mesura vàlida per a atallar el problema de la discriminació i el masclisme que subjau en moltes d'aquestes actituds trànsfobes. 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

1 comentari

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.