Cs d'Alboraia denuncia la deixadesa del PSOE per a solucionar el problema d'aparcament per a residents de La Patacona

Dijous, 24 Mai 2018 11:04 Escrit per  Cs d'Alboraia Publicat en Alboraia-VAL Vist 348 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Ciutadans d'Alboraya, Vicente Raga, ha denunciat “la deixadesa de l'equip de govern socialista per a solucionar el problema d'aparcament per a residents de La Patacona”. “Al maig de 2016 el ple va aprovar per unanimitat una moció de Cs per a donar resposta a esta necessitat veïnal”, ha explicat.

“En eixa moció s'instava a la creació una reunió amb tècnics municipals, grups polítics i veïns de La Patacona per a crear la targeta de resident”, ha recordat Raga alhora que ha advertit que “no obstant això, en estos dos anys no s'ha produït cap reunió”.

Segons l'edil, “des de Ciutadans entenem que a La Patacona han de pagar per aparcar només les persones que vénen de visita a les platges, ja que suposa una font d'ingressos, i mai els residents, que han d'aparcar de forma gratuïta”.  Per això, ha insistit en “la conveniència d'implantar la targeta de resident sense cap cost per als veïns i la reserva d'un nombre elevat de places en zona taronja gratuïta per a ells”.

Finalment, Raga ha criticat que “lamentablement, el passotisme de l'alcalde socialista Miguel Chavarría a l'hora d'executar les mocions aprovades és generalitzat”. En esta línia, ha demanat a Chavarría “que deixe d'esprémer als veïns de La Patacona perquè ja tenen prou amb la barbaritat que es paga per l'Impost de Béns Immobles”.

 

 

Informa Nou Horta. Cs d'Alboraia

Modificat el Dijous, 24 Mai 2018 11:05