Jordi Gamón Blanch guanya el V Concurs de Pintura a l'aire lliure d'Alboraia 'Pinta al carrer'

Dimecres, 04 Juliol 2018 11:09 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 285 vegades

El Concurs de Pintura a l'aire lliure d'Alboraia 'Pinta al carrer' ha omplit el nucli urbà de la localitat d'art i pintura en una edició que ha atorgat la victòria a Jordi Gamón Blanch. La iniciativa s'ha celebrat en el marc de les Festes Majors del municipi com a part de les activitats programades per la regidoria de Cultura d'Ismael Rubio.

A Jordi Gamón Blanch, que va obtenir el primer premi de 1.000 euros patrocinat per l'Ajuntament d'Alboraia, li segueixen Raúl Rubio Sánchez amb el segon premi de 600 euros patrocinat també pel consistori i l'obra del qual serà entregada a la Junta Local contra el Càncer d'Alboraia per a sortejar-ho en la seua Gala Anual; i José Manuel Aznar Díaz, amb un tercer premi de 300 euros per l'Obrador de Bou.

Francisco Campos Tocornal, amb 300 euros per Mudanzas Levante; Aurelio García Perales, amb 300 euros per Restaurant Casa Navarro; Patricia Gisbert Llorens, amb 300 euros per SUMMA Fitness Club; i Conchi Aguilar Martínez, amb 300 euros per Farmàcia de la Plaça van ser els següents premiats. Salvador Ribes Villalba i Manuel Paredes van ser els dos accèssits, els qui van rebre una classe de surf per a dos persones per Mediterranean Surf School i dos experiències de spa oferits per Olympia Hotel Events & Spa, respectivament.

Les obres premiades han sigut triades per un jurat professional compost per reconeguts artistes com Aurora Valero, Uiso Alemany, José María Yturralde i Enric Mestre. Els quadres romandran exposats en la Casa de la Cultura 'José Peris Aragó' durant el mes de juliol perquè veïns i veïnes puguen gaudir del resultat d'aquesta proposta.

A la jornada de pintura va acudir Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia; Susana Cazorla, regidora de Festes; Ismael Rubio, regidor de Cultura i membres de la Corporació Municipal. Les autoritats locals també van atorgar els premis.

Cenas París Bistrot, Bodegón Casero, Zeta Beer, Duato, Baquero S.L., Chufas Bou y Mediterránea de Sabores han col·laborat en el V Concurs de Pintura a l'aire lliure d'Alboraia 'Pinta al carrer'.

 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimecres, 04 Juliol 2018 11:11

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.