Mario Garrido i Andreu Bayarri d'Alboraia premiats en el Concurs del XVII Festival Internacional de Percussió

Dilluns, 23 Juliol 2018 11:23 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 174 vegades

Mario  Garrido i Andreu Bayarri, percussionistes de la Societat Musical d'Alboraia van participar el passat 16 de juliol en el Concurs del XVII Festival Internacional de percussió que va ser organitzat per Percufest en l'Eliana, un festival de percussió que se celebra des de 2002 on s'imparteix classe a joves percussionistes amb els seus professors habituals i sobretot amb l'aportació d'autèntics virtuosos del món de la percussió. El jurat del concurs va estar presidit pel músic i compositor internacional, Nebojša Jovan  Živković  i constituït per una selecció del professorat del Festival Percufest  2018. Així doncs, Mario  Garrido, va ser guardonat amb el primer premi en la Categoria C amb l'obra 'Cuento de hadas' de Damián Sánchez i se li va fer entrega d'una caixa de la signatura valenciana Nova Percusió Drums. D'altra banda, Andreu Bayarri, va rebre el segon guardó en la mateixa categoria amb l'obra 'Blues' de Ney Rosauro  rebent com a obsequi, una caixa piccolo aportada pel mateix segell valencià especialitzat en la fabricació artesanal d'instruments de percussió, NP Drums.

A més, Borja Camps, percussionista també de la Societat Musical d'Alboraia, ha sigut seleccionat per al programa nacional de "Clásicos y Reverentes", després d'haver passat la fase classificatòria a Madrid, on va ser seleccionat. “Clásicos y Reverentes” és un concurs de talent musical, que s'emet en La 2, en el qual nous valors de la música clàssica hauran de superar proves per a participar en una gala final amb l'Orquestra Simfònica de Ràdio Televisió  Espanyola (RTVE). 

 

Informa Nou Horta. Alboraya

Modificat el Dilluns, 23 Juliol 2018 11:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.