L'IES La Patacona d'Alboraia ja disposa de les aules prefabricades i l'aulari

Dimarts, 30 Octubre 2018 10:02 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 180 vegades

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha disposat les aules prefabricades i l'aulari que necessitava l'Institut d'Educació Secundària La Patacona, a Alboraia, amb l'objectiu de guanyar espai per a poder situar a part dels alumnes i alumnes del centre durant la projectació i construcció del nou centre que albergarà secundària i batxiller, quedant l'actual institut dedicat a la formació professional.

El nou aulari, que forma una estructura de dues plantes equipada amb tot el necessari per a les classes, incloses sales per a tecnologia i ordinadors, substituirà als vells prefabricats amb els quals explicava l'institut fins ara, i a més s'han instal·lat les noves aules prefabricades sol·licitades pel claustre de professors i el director del centre, Juan Carlos Garrigós, per a cobrir les necessitats, que ja eren urgents, del centre públic.

D'altra banda, el nou institut, que està en fase de licitació del projecte, es construirà al costat del camp de futbol de la Patacona i estarà llest aproximadament dins de tres anys.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimarts, 30 Octubre 2018 10:03

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.