El Departament Clínic-Malvarosa incorpora un nou Punt d'Atenció Continuada a Alboraia

Dilluns, 11 Març 2019 11:55 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 262 vegades

El Departament de Salut de València Clínic-Malva-rosa incorpora dilluns que ve, 11 de març, un nou Punt d'Atenció Continuada (PAC) situat a Alboraia, concretament en el Racó de Sant Llorenç.

 

Es tracta d'una nova prestació que atendrà les urgències en horari de 15 a 8 hores, de dilluns a divendres per a la població de les localitats d'Alboraia, Almàssera, Bonrepòs i Tavernes Blanques.

 

Fins al moment, les urgències d'aquestes localitats es prestaven en el Punt d'Atenció Continuada de Massamagrell. Aquest nou recurs assistencial permetrà acostar l'atenció a urgències extrahospitalàries a aquestes localitats alhora que descongestionarà el PAC de Massamagrell.

 

El nou punt se situa al costat del Consultori Racó de Sant Llorenç, situat en el carrer del mateix nom. El centre ha sigut reformat per part de l'Ajuntament de la localitat i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s'ha encarregat de l'equipament i dels recursos humans.

 

Per a la seua engegada, s'han contractat 5 professionals de medicina, 3 infermeres i infermers i 4 zeladors i zeladores, que atendran les urgències fora de l'horari del consultori a una població de prop de 42.000 persones. 

 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dilluns, 11 Març 2019 11:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.