Alboraia acomiada a Enrique Ruíz, primer alcalde de la democràcia

Dimarts, 26 Març 2019 15:00 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 116 vegades

 

El exedil, Enrique Ruíz Peris mor als 82 anys. El que fora alcalde va encapçalar la llista de UCD i va ser el primer alcalde democràtic des de l'any 1979 fins a 1983 a l'Ajuntament d'Alboraia.

 

Durant el seu mandat també va ser en 1982 vocal de la Comissió Provincial de Protecció Ambiental de València i vocal de la Comissió Provincial de Col·laboració de l'Estat de les Corporacions Locals.

 

Veí molt volgut en la seua localitat natal, va formar part activa de la societat civil del municipi sent president de l'Ateneu Alboraier i a més va destacar com a empresari ocupant diferents càrrecs en consells d'administració i fundant empreses a nivell nacional. Destaca la vicepresidència en el consell d'administració en Ibermutua, la presidència en l'Associació d'Empresaris, Instal·ladors elèctrics, Telecomunicacions i Energies renovables de València (ASELEC), va formar part important de l'Associació Empresarial del Polígon industrial número 3 d'Alboraia (ASEPAL) i va fundar les empreses IQR a la Rioja i Rugar a Alboraia.

 

Alboraia li donarà l'últim adéu dimecres que ve 27 de març a les 16.30 hores a l'Església parroquial de l'Assumpció de Nostra Senyora d'Alboraia.

 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimarts, 26 Març 2019 15:02

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.