Compromís per Alboraia ha apostat pel turisme sostenible

Dimecres, 17 abril 2019 12:29 Escrit per  Compromís per Alboraia Publicat en Alboraia-VAL Vist 242 vegades

Compromís per Alboraia sempre que ha tingut ocasió (propostes per a pressupostos municipals) han proposat l'ampliació progressiva dels horaris de socorrisme en platges. Indiquen "hi ha coses fonamentals, com són la seguretat en les platges, des de fa temps es nota un canvi d'hàbits, hi ha moltes persones que per a evitar problemes amb la pell o per altres qüestions visiten les platges cada vegada més de matí o es van més tard per la vesprada. Amb el canvi climàtic eixa situació es pot agreujar, per això hem defensat que s'ha d'anar ampliant progressivament l'horari de socorrisme."

 

Des de la coalició destaquen que en turisme s'ha de tirar mà d'allò que fa peculiar Alboraia, l'horta i el barranc del Carraixet. En eixe sentit una de les propostes recurrents de la coalició és la senyalització de l'horta i de les seues rutes. 

 

La coalició va plantejar una nova ruta per Alboraia: la ruta de La Barraca de Vicente Blasco Ibáñez. Ho va fer amb motiu del 150 aniversari del naixement de l'escriptor valencià.

 

Una altra possibilitat de promoció turística són les visites guiades pel nucli antic d'Alboraia. En eixe sentit, Compromís per Alboraia va organitzar una ruta titulada "Caminada per l'Alboraia moderna i contemporània" amb el gran coneixedor d'història local Enric Climent. Des de Compromís per Alboraia consideren que és un possible model de visita guiada parant atenció a allò que fa especial a Alboraia.

 

En el cas del Barranc del Carraixet, es va proposar via moció (que Compromís va presentar en altres pobles de la comarca) al principi de la legislatura 2015-19 posar en valor tot el seu patrimoni (hidràulic, nautral, històric, paisatgístic) i potenciar-lo així turísticament com a via verda per a ciclistes, atletes i senderistes.

 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.