Cs Alboraia presentarà la seua candidatura

Dijous, 09 Mai 2019 10:18 Escrit per  Cs Alboraia Publicat en Alboraia-VAL Vist 283 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ciutadans Alboraia presentarà divendres que ve 10 de maig la llista electoral amb la qual “esperem arrabassar l'alcaldia al PSPV el pròxim 26 de maig i alliberar Alboraia dels quasi 8 anys de paràlisis que porta al comandament de Miguel Chavarría”, segons va afirmar el candidat Vicente Martínez Bauset. 

 

En la llista encapçalada per Martínez Bauset, metge de professió, es mesclen perfils professionals i socials, culturals i veïnals "per a donar solució i visibilitat a tots els col·lectius d'Alboraia, Port Saplaya i la Patacona".

 

La llista de Ciutadans Alboraia està formada per Vicente Francisco Martínez Bauset; Vicente Raga Segarra; Mercedes Pérez Berlanga; José Luis Sanfeliu Frechina; María José Muñoz Sanchiz; Pablo Gandul Castells; Antonio Bernardo Pavón Granat; María De les Neus Giner Carbonell; María Trinitat Palau Fort; María Pilar Pla Calabuig; Juan Carlos Forner Martí; Mario Martín Mora; Alejandro Aznar Martinez; Celia Martínez Llisto; María Dolores Ramos Hinojosa; José Miguel Llinares Berenguer; Federico Bonillo Vigo; Rosario Amparo Cerdà López; Eva Estela Comos; María Dolores Llisto San Godofredo i Antonio José Enguix Lozano. 

 

El candidat de Cs Alboraia s'ha mostrat esperançat després dels últims resultats reeixits per Ciutadans en les Generals i les Autonòmiques del passat 28 d'abril. En les Generals, Cs va aconseguir a Alboraia ser la segona força política amb 2.781 vots. El PSOE va ser la primera força amb 3.473 vots. I en les Autonòmiques la formació taronja va aconseguir quedar-se a sol 30 vots de distància del PSPV. 

 

La presentació tindrà lloc divendres que ve 10 de maig en el Teatre l’Agrícola d'Alboraia en un acte en el qual estaran presents tots els candidats de la llista, regidors, diputats i representants comarcals, provincials i autonòmics de Ciutadans. 

 

L'acte, que començarà a les 19 hores, pretén ser un acte obert a tots els veïns als quals Martínez Bauset ha animat a acudir “ja que estarem encantats d'escoltar els suggeriments dels veïns”. 

 

 

Informa Nou Horta. Cs Alboraia

 

Modificat el Dijous, 09 Mai 2019 10:21