La Conselleria d'Habitatge i l'Ajuntament d'Alboraia col·laboraran per a traslladar l'assentament de Peixets

Dilluns, 18 Novembre 2019 15:16 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 264 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

L'Ajuntament d'Alboraia, a través de Serveis Socials fa anys que treballa en l'assentament de Peixets buscant solucions per a reubicar a aquest grup de famílies que porta vivint en aqueixa zona des de fa més de 30 anys.

 

Després d'un requeriment del Consistori, el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, va visitar l'Ajuntament juntament amb la directora general d'Emergència Habitacional, Funció Social de l'Habitatge, Observatori de l'Hàbitat i Segregació Urbana, Lorena Sanz Aleixandre.

 

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría Díaz, juntament amb membres de la corporació van rebre al Vicepresident que va deixar constància de la visita en el llibre de signatures de l'Ajuntament.

 

Més tard van mantenir una reunió de treball dirigida per l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría Díaz i en la qual van estar presents les i els tècnics de Serveis Socials i membres de l'equip de Govern.

 

Durant la reunió s'ha realitzat una consulta sobre les possibles solucions d'habitatge social per a traslladar a les famílies que viuen actualment en l'assentament de *Peixets. La necessitat de col·laboració amb la Conselleria sorgeix perquè Alboraia manca d'un parc social d'habitatge.

 

En aqueixa zona conviuen 9 famílies, un total de 39 persones, 24 adults i 15 menors. Són famílies completament integrades en el municipi, amb tots els menors escolaritzats, però es troben en situació de vulnerabilitat social, ja que els recursos econòmics són baixos i irregulars. Per aqueix motiu tots ells han sol·licitat habitatge social.

 

Durant la visita l'alcalde ha posat l'accent principalment a buscar una solució habitacional per a les famílies que allí viuen i el vicepresident s'ha compromés a actuar amb certa rapidesa per a facilitar-les. 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dilluns, 18 Novembre 2019 15:17