Xufabike inaugura dues noves estacions

Dimarts, 07 Gener 2020 13:52 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 257 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alboraia ha augmentat el servei de mobilitat amb bicicleta a causa de l'augment del servei de la Xufabike. Alboraia ha inaugurat el nou any afegint dues estacions i augmentant una bancada més un dels punts de bicis municipals de lloguer.

 

Baix el lema "Més Xufabike que mai!", l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría i l'alcalde de Meliana, Josep Riera, juntament amb regidors de l'equip de govern, han realitzat un recorregut amb bicicleta entre tots dos municipis, fins un dels nous punts situat en Port Saplaya.

 

En arribar a la nova estació de Port Saplaya s'han reunit amb part de la Corporació Municipal.

 

A partir d'ara el servei Xufabike comptarà amb dues estacions noves, una situada a la platja de la Patacona, enfront de l'Avinguda Mare Nostrum, 7 (Carrer Vent de Penagall) i una altra a la platja de Port Saplaya, en l'Avinguda de l'Horta, 1 (al costat de la parada de bus).

 

A més, s'amplien les biciclietes disponibles. En l'estació de metro Peris Aragó s'ha duplicat la flota i s'ha augmentat la bancada.

 

Amb aquests nous punts es facilita la connexió més sostenible entre Alboraia, València, Meliana i altres huit municipis més, com Paterna, Catarroja, Aldaia, Alaquàs, Quart de Poblet, Xirivella, Mislata, Torrent, gràcies a les estacions intermodals de la xarxa Mibisi.

 

Xufabike és el servei de préstec de bicicletes d'Alboraia. Forma part de la xarxa del Servei Metropolità de Bicicleta Pública MIBISIVALENCIA i permet l'ús de les bicicletes tant en el nostre municipi com en tots els municipis adscrits al sistema MIBISI. A Alboraia comptem ja amb set estacions MIBISI, dues en cadascuna de les platges i cinc al nucli urbà.

 

Informa Nou Horta. Alboraia