El doctor enginyer industrial i professor universitari Carlos Sánchez impartix una conferència a Alboraia

Divendres, 24 Gener 2020 10:44 Escrit per  Compromís per Alboraia Publicat en Alboraia-VAL Vist 296 vegades

Carlos Sánchez (doctor enginyer industrial, professor universitari i a més veí d'Alboraia) va impartir la conferència "Energia solar fotovoltaica. Altra oportunitat? Què ens permet la normativa vigent". L'objectiu de la conferència era aclarir quin és l'actual panorama de l'energia solar en l'Estat Espanyol i què permet i que no permet fer l'actual legislació. 

 

Sánchez va començar la seua intervenció amb una introducció per a conéixer què és l'energia solar fotovoltaica i en quina tecnologia es basa. Després va passar a parlar de quina havia sigut l'evolució de la legislació en aquest camp i quina és la situació actual. 

 

La conferència va comptar amb la participació d'un públic participatiu i molt interessat en el tema, que va plantejar diferents qüestions i dubtes sobre la viabilitat d'instal·lar aquest tipus d'energia en domicilis particulars i en comunitats de veïns-es. Qüestions com: quant ens pot costar una instal·lació?; ho pot instal·lar qualsevol?; quines administracions estan involucrades?; compensa ser xicotet productor?; podem ser consumidors i productors col·lectius?; és viable l'ús de bateries?

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Divendres, 24 Gener 2020 10:46