Alboraia dóna a conéixer la 10K Fundación Divina Pastora Alboraya contra el Cáncer en FITUR 2020

Divendres, 24 Gener 2020 14:28 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 299 vegades

Alboraia ha presentat la novena edició de la 10K Fundación Divina Pastora Alboraya contra el Cáncer, un esdeveniment solidari, esportiu i turístic que ha donat a conéixer la seua nova imatge i les seues principals característiques en el marc de FITUR 2020. La Fira Internacional de Turisme, que es troba celebrant a Madrid la seua 40a cita, és un dels majors aparadors a escala global i ha acollit en els seus pavellons la presentació d'aquesta destacada carrera popular, que tindrà lloc el 27 de juny a les 20.00 hores en la Ciutat de l'Esport a Alboraia.

 

Durant l'acte, Socarrat Studio, que tornen a impregnar de la seua particular visió la batalla contra el càncer, ha mostrat la imatge de la carrera d'aquest any. En aquesta ocasió, el disseny ha apostat per reflectir l'objectiu final de l'esdeveniment: el sacrifici i l'esforç del corredor i de la corredora, representat per Xufèlix, en record d'aquells i aquelles que ja no estan i la lluita del qual es continua tenint present amb el lema "Sempre correran al teu costat".

 

També s'ha projectat un vídeo resumen de la huitena edició, en la qual van participar 2.500 corredors i corredores i que mostra els punts clau del recorregut. En aquesta línia ha parlat Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, qui assegura que a través d'esdeveniments com aquest "apostem perquè Alboraia siga una destinació turística interessant per totes les característiques que reuneix la nostra localitat". El circuit, continua, "convida a conéixer el centre històric, l'horta, la platja i elements destacats de la nostra gastronomia".

 

Com a novetat, aquest any l'Hotel Olympia col·laborarà amb la causa i oferirà un descompte especial a través del codi situat en els flyers de la carrera perquè els i les participants que no viuen prop d'Alboraia es puguen allotjar i gaudir de l'esdeveniment. Les inscripcions queden obertes des de hui en la web carreraspopulares.com, en el següent enllaç: https://bit.ly/2rmskew, amb un descompte del 20% per a aquells i aquelles que van formar part de l'experiència de l'edició anterior.

 

La 10K Fundación Divina Pastora Alboraya contra el Cáncer és una carrera popular homologada per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme que ha recaptat en les seues 8 edicions realitzades un total de 75.000 euros per a la lluita contra la citada malaltia. A més de l'especial del seu recorregut, que uneix nucli urbà, horta i platja, l'esdeveniment esportiu és reconegut pel seu avituallament final, compost per orxata, fartons, aigua, plàtans i meló d'Alger.

 

La Fundació Divina Pastora és patrocinador principal d'aquesta prova en la qual col·laboren Socarrat Studio, la Junta Local contra el Càncer d'Alboraia, voluntariat i els i les treballadores juntament amb l'Ajuntament d'Alboraia. 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Divendres, 24 Gener 2020 14:29