Alboraia treballa en solucions sostenibles per a millorar la qualitat de les seues aigües

Divendres, 31 Gener 2020 09:48 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 142 vegades

L'alcalde d'Alboraia i les seues regidories de Medi Ambient i Urbanisme van mantindre el dijous passat una reunió a l'Ajuntament amb el nou Gerent de l'Epsar, Augusto Montamarta i el Director General de l'Aigua, Manuel Aldeguer, que van acudir acompanyats de membres de Medi Natural i Planificació, per a continuar treballant en la implementació de solucions sostenibles per als diversos problemes detectats el passat estiu, amb els abocaments contaminants en séquies i platges de la província de València i que també van afectar Alboraia.

 

L'alcalde va agrair que acudiren a Alboraia a aquesta reunió de treball i posada en comú de les possibles solucions i molt especialment per la disposició de tots ells a col·laborar amb la localitat de l'Horta Nord i la resta de pobles afectats.

 

Les regidories de Medi Ambient i Urbanisme d'Alboraia porten estudiant diversos anys la possibilitat d'implementar aiguamolls en els punts clau de les séquies o el seu desviament cap a un gran aiguamoll que s'executaria en el futur Parc Agrari de Peixets.

 

En la reunió es va posar de manifest que aquestes solucions eren les més sostenibles i es van estudiar possibles ajudes i col·laboracions per a realitzar amb rapidesa les primeres proves.

 

D'altra banda, amb l'Epsar es van repassar els treballs pendents i la col·laboració necessària amb el municipi i la direcció General de l'Aigua per a millorar les afeccions en el nucli urbà. Després de la reunió tècnica es va acordar pròximament una visita per a avaluar el terreny. 

 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Divendres, 31 Gener 2020 09:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.