La Regidoria d'Igualtat d'Alboraia presenta la seua agenda d'activitats fins a març

Dimecres, 12 Febrer 2020 14:05 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 222 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alboraia s'han preparada nombroses activitats per als mesos de febrer i març, que s'han plasmat en l'Agenda d'Igualtat.

 

Estos mesos es commemora el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, que va ser l'11 de febrer, i també el Dia de la Dona, que tindrà lloc el 8 de març.

 

Amb motiu d'aquestes dates s'han organitzat una gran quantitat d'activitats, en col·laboració amb diverses associacions de la nostra localitat.

 

El 14 de febrer es donarà tancament a les activitats programades en ocasió del Dia de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, amb uns diàlegs científics impartits per dones del sector.

 

A les 19:00h. En el Centre d'Activitats per a Persones Majors del carrer Portalet.

 

Les ponents seran les biotecnólogues Paula Ruiz i Anna Quirant, la matemàtica Isabel Cordero, la neurocientífica Lucía Hipòlit, i la bioquímica Emilia Matallana.

 

El 15 de febrer a les 17:30h. tindrà lloc el Taller "Com vull que em vulguen", amb la psicoterapèuta Ana María Hernández, en el Centre d'Activitats per a Persones Majors c/Portalet.

 

El 3 de març a les 18:00h. es durà a terme un contacontes per a públic adult, que girarà entorn a les dones i els contes.

 

També s'ha preparat la 2a Edició dels Premis Lia Petrosyan, en els quals la Regidoria d'Igualtat premia a dones destacades d'Alboraia.

 

El 7 de març es durà a terme la ruta "Dones Valencianes Oblidades per la Història" a València, en dos torns de matí i vesprada.

 

I per al Dia de la Dona, 8 de març, hi ha una gran varietat d'activitats preparades, que començaran en la Patacona. A partir de les 09:30h. Hi haurà carpes amb activitats, també es repartiran reconeixements a entitats col·laboradores amb la igualtat, i es llegirà el manifest institucional a les 12:00h. També es realitzarà la Motomascletà Femenina, per a donar pas a una ruta motera per l'Horta i Alboraia. A les 14:00h hi haurà una Paella Popular.

 

Però encara hi ha moltes més activitats: xerrades, concentracions, concerts, teatre... Podeu consultar la programació completa en l'Agenda d'Igualtat.

 

Agraïments a la Associació Dons d'Alboraia, a l'Associació Cercle Feminista, Junta Local contra el Càncer d'Alboraia, Societat Musical d'Alboraia, la Falla Patacona, Motoclub Alboraia, LliberArt, Rosella i Tyrius per col·laborar amb l'organització d'una agenda tan completa, al costat de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alboraia. 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimecres, 12 Febrer 2020 14:08