Coneix l'Escola Infantil Amics Playa d'Alboraia en la seua jornada de portes obertes

Dimarts, 25 Febrer 2020 14:04 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 141 vegades

L'escola Infantil Amics Playa és un centre d'educació infantil (0-3 anys) situat en Port Saplaya (Alboraia). El 7 de març es duran a terme una jornada de portes obertes, amb horari d'11 a 13h., amb l'objectiu que qualsevol persona o família puga conéixer les instal·lacions, personal i metodologies d'aquest centre educatiu.

 

Es tracta d'un centre educatiu que s'ha renovat i tornat a obrir sota nova gestió, i que compta amb un gran nombre de serveis. L'Escola Infantil Amics Platja és un centre autoritzat i subvencionat per la Conselleria d'Educació.

 

En aquesta escola podreu disposar del Primer Cicle d'Educació Infantil (de 0 a 3 anys), gabinet psicopedagògic, noves metodologies, servei de menjador amb menús adaptats i menjar propi, extraescolars, i també Escola d'Estiu, Pasqua i Nadal (de 0 a 9 anys).

 

Si voleu conéixer més sobre el centre, podeu assistir a la seua jornada de portes obertes, i també consultar el seu Facebook o web. 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.