L'Ajuntament d'Alboraia rep el distintiu Crea Turisme de Turisme Comunitat Valenciana

Divendres, 06 Març 2020 14:22 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 194 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Esta setmana s'ha fet lliurament dels distintius del programa Crea Turisme a la Ciutat Adminsitrativa 9 d'Octubre, que ha comptat amb la participació del Secretari Autonòmic de Turisme Francesc Colomer, l'alcalde d'Alboraia Miguel Chavarría, i representants de l'equip de govern de la localitat.

 

Este distintiu reconeix l'aposta d'Alboraia en el seu compromís per promoure el turisme valencià, amb un dels molts atractius turístics de la nostra localitat, com és formar part de la Ruta del Greal.

 

La Ruta del Greal recorre diversos municipis fins arribar a la Catedral de València, entre ells el d'Alboraia, per a mostrar a qui la visita les experiències, gastronomia i paisatges (entre altres coses) que pot oferir.

 

Alguns dels requisits per a adherir-se a aquest programa són la capacitat d'atendre turistes en idiomes estrangers, pla de bones pràctiques ambientals o estar subscrit al Codi Ètic del Turisme Valencià. En definitiva, oferir alternatives de turisme adaptades als nostres temps i positives per als nostres pobles i ciutats.

 

Miguel Chavarría Díaz, alcalde d'Alboraia i Raquel Casares Dolz, regidora de turisme, han recollit la distinció al costat de Fina Domenech, tècnica de turisme responsable de la ruta.

 

Una oportunitat per a promoure el turisme d'Alboraia a nivell global, al costat de la resta d'opcions turístiques que ofereix la nostra comunitat autònoma.

 

Informa Nou Horta. Alboraia