Coronavirusmakers, el moviment que fabrica i dóna peces de protecció contra el virus, també està present a Alboraia

Divendres, 27 Març 2020 14:23 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 135 vegades

Des de Oceà Taronja a Alboraia (Fab Lab València) s'ha realitzat una donació de viseres de protecció de pvc per a les brigades i contrates municipals d'Alboraia, i està preparant més.

 

Mario d'Alfonso Ballester treballa assoles al seu taller, igual que molta gent des de les seues cases, per a continuar fabricant amb impressores 3D unes viseres que dóna a diferents municipis. Com ell són moltes les persones que col·laboren per a fabricar material contra el virus, també altres empreses en el nostre municipi com Mapsa, que li han facilitat material i se sumarà a produir aquests elements.

 

A la nostra província aquest moviment centralitza els donatius, i desinfecta i empaqueta el material en un espai comú, i després els recullen directament els serveis i entitats que els requereixen. Manolo Martínez Torán, director de Fab Lab València i professor de la UPV, coordina les necessitats amb diverses entitats públiques.

 

La majoria de les persones que integren el moviment Coronavirusmakers no es coneixien, però s'han organitzat mitjançant Telegram i Whatsapp per a produir i distribuir de manera altruista elements de protecció contra el virus en tota Espanya, allà on es puguen necessitar.

 

Es tracta d'una comunitat oberta de persones que des de les seues cases i tallers treballen per a reforçar la disponibilitat de material de protecció contra el virus.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Divendres, 27 Març 2020 14:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.