L'Associació Cultural Andalusa d'Alboraia dóna material sanitari a l'Ajuntament

Dijous, 16 abril 2020 13:00 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 135 vegades

L'Ajuntament d'Alboraia ha rebut un nou lot de material sanitari que ha sigut donat per l'Associació Cultural Andalusa del municipi. En total, 4 caixes de guants, 2 pots grans d'hidrogels, 6 xicotets i 50 màscares que han pogut reunir des de l'agrupació que presideix Yolanda Vázquez per reforçar els serveis municipals del consistori que es troben en primera línia d'acció contra la COVID-19.

 

D'aquesta manera, el material que s'està recollint aquests últims dies es deriva al personal dels centres de salut, Policia Local, brigades de desinfecció i Serveis Socials de la localitat. En el cas de les màscares, també augmenta la quantitat disponible per a repartir entre els comerços locals i la població, prioritzant a les persones de risc i de major vulnerabilitat, segons les crides que es van rebent a l'Ajuntament.

 

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, ha agraït la donació “en nom d'Alboraia i de la Corporació Municipal”. Es tracta d'un agraïment que es fa extensible “a totes les persones voluntàries que continuen confeccionant màscares a les seues cases, així com a totes les empreses locals i associacions que en les últimes setmanes, reforçades pel bon fer dels veïns i veïnes que s'estan quedant a casa, estan contribuint a una causa que guanyarem”.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dijous, 16 abril 2020 15:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.