L'Associació Cultural Andalusa d'Alboraia dóna material sanitari a l'Ajuntament

Dijous, 16 abril 2020 13:00 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 243 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alboraia ha rebut un nou lot de material sanitari que ha sigut donat per l'Associació Cultural Andalusa del municipi. En total, 4 caixes de guants, 2 pots grans d'hidrogels, 6 xicotets i 50 màscares que han pogut reunir des de l'agrupació que presideix Yolanda Vázquez per reforçar els serveis municipals del consistori que es troben en primera línia d'acció contra la COVID-19.

 

D'aquesta manera, el material que s'està recollint aquests últims dies es deriva al personal dels centres de salut, Policia Local, brigades de desinfecció i Serveis Socials de la localitat. En el cas de les màscares, també augmenta la quantitat disponible per a repartir entre els comerços locals i la població, prioritzant a les persones de risc i de major vulnerabilitat, segons les crides que es van rebent a l'Ajuntament.

 

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, ha agraït la donació “en nom d'Alboraia i de la Corporació Municipal”. Es tracta d'un agraïment que es fa extensible “a totes les persones voluntàries que continuen confeccionant màscares a les seues cases, així com a totes les empreses locals i associacions que en les últimes setmanes, reforçades pel bon fer dels veïns i veïnes que s'estan quedant a casa, estan contribuint a una causa que guanyarem”.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dijous, 16 abril 2020 15:44