La V Carrera Solidària Don José Lluch d'Alboraia celebra la seua primera edició virtual

Dijous, 14 Mai 2020 11:49 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 133 vegades

El col·legi Don José Lluch d'Alboraia ha organitzat per cinqué any la Carrera Solidària Don José Lluch, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alboraia, i en benefici de Càritas Parroquial Alboraia.

 

Enguany, a causa de la situació actual, es tracta d'una competició virtual, en la qual cada participant pot utilitzar els recursos dels quals disposa en el seu domicili (com una cinta de córrer) per a participar, o a l'aire lliure sempre que es complisquen les normes de l'estat d'alarma.

 

Les inscripcions es realitzen mitjançant la plataforma carreraspopulares.com, podeu accedir a l'enllaç i a la normativa completa des de http://www.col-legiparroquialdonjoselluch.es/?page_id=10854


Per a acreditar la realització de la prova, s'ha d'utilitzar l'aplicació per a mòbils JustMove.

 

La carrera es pot realitzar aquest dissabte 16 o el diumenge 17, i té recorreguts de 1km, 3km, 6km o 10km, per a estar a l'abast de tots els nivells. Totes les categories tindran com a horari de 06:00h. a les 23:00h. per a ser realitzades, podent iniciar-la cada participant en qualsevol moment dins d'aqueixa franja horària complint sempre amb la normativa actual de l'estat d'alarma.

 

És una carrera cent per cent solidària, el preu de la inscripció serà de 3€ des de l'obertura d'inscripcions fins a les 23:59h del dia 15 de maig de 2020. Podràs inscriure't en diversos esdeveniments, però tingues en compte que no poden realitzar-se simultàniament atés que no pots tindre dos esdeveniments en marxa al mateix temps en un dispositiu mòbil.

 

Per a més informació, normativa i dubtes, podeu acudir a la pàgina web del col·legi Don José Lluch d'Alboraia: http://www.col-legiparroquialdonjoselluch.es/

 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dijous, 14 Mai 2020 11:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.