Alumnat del CEIP Ausiàs March d'Alboraia ha acompanyat amb les seues cartes a persones de risc o que han passat la quarantena separades de la seua família

Divendres, 22 Mai 2020 12:32 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 197 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El centre i el seu alumnat van tindre la idea d'acompanyar, mitjançant cartes escrites, a persones de risc o que estan soles en el seu domicili. Des de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alboraia i la Regidoria de Benestar Social, han volgut agrair la iniciativa del CEIP Ausiàs March amb paraules i imatges de les persones que han rebut les seues mostres d'afecte.


Els i les escolars de primària van escriure cartes per a traslladar el seu afecte i suport a aquestes persones que han hagut de passar les últimes setmanes allunyades dels seus.


Algunes d'aquestes persones participen en programes dels Serveis Socials municipals com el Taller d'Integració Mon Gran i el Taller d'Estimulació Cognitiva, o formen part del programa d'ajuda a domicili. I les auxiliars d'ajuda a domicili de l'Ajuntament d'Alboraia han ajudat a repartir les cartes a aquestes persones aprofitant els serveis que tenen en estos domicilis.


El projecte va tindre una gran acollida entre totes les persones, i el col·legi també va col·laborar enviant cartes als centres residencials per a persones majors Ballesol Patacona i Savia Paterna.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Divendres, 22 Mai 2020 12:33