Torna el festival Sembrant Poesia per a omplir Alboraia de poemes

Dimarts, 07 Juliol 2020 10:36 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 125 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Com tots els anys, l'Associació de Veïns del Centre Històric d'Alboraia, amb col·laboració de l'Ajuntament d'Alboraia, proposa col·locar poemes als balcons i finestres del municipi, per al festival Sembrant Poesia.


Del 5 al 12 de juliol qualsevol persona d'Alboraia pot penjar la poesia que vulga al seu balcó o finestra. Degut a la situació actual, els actes a l'aire lliure o en locals tancats no es duran a terme, per evitar aglomeracions de gent. Però aquesta edició s'ha adaptat per poder fer alguns dels actes de manera virtual.


El format dels poemes és indiferent, l'important es omplir la localitat de poesia. Els veïns i veïnes també poden enviar vídeos llegint els poemes triats, de dos o tres minuts i gravats en horizontal, per a publicar al Facebook de Sembrant Poesia.


Este dijous també es celebrarà una Jam Poètica, un recital a càrrec de professionals de forma virtual, que podeu seguir a les seues xarxes. I a més, a la pàgina web www.sembrantpoesia.com es penjaran els poemes participants.

 

Informa Nou Horta. Alboraia